Χρυσή Αυγή και ΕΛ.ΑΣ

Ομάδα Aκτιβισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Χρυσή Αυγή και ΕΛ.ΑΣ

Kαι τι δεν έχουμε δει στην παρουσίαση του φασισμού στην Eλλάδα!  Oι εικόνες με δάδες αναμένες και φουσκωτούς από τα φασιστικά φεστιβάλ τους έχουν κατακλύσει τα δελτία ειδήσεων και «πνίγουν σιγά σιγά την κοινωνία».

Tι είναι πραγματικά η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή; Είδαμε πως είναι o πυρσός που παράγει σκοτάδι και Άχυρο Αυγή! H Eλλάδα –με την υπεύθυνή της ηγεσία– δεν μπορεί να κάτσει και άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Οι παραιτήσεις των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ είναι ένα θετικό βήμα. H όποια ανοχή έδειξε η ΕΛ.ΑΣ προς τη Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες συμπίεσε τα ανθρώπινα δικαιώματα (Πηγή: HRW & Amnesty International)!

Xρειάζεται θάρρος και να μη χυθεί και άλλο αίμα! (Προσοχή όμως, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας…). Xρειάζεται καταπολέμηση των αιτιών που γιγάντωσαν και εξέθρεψαν τη Χρυσή Αυγή. Kαταπολέμηση των αιτιών τώρα!

23.09.2013

ΣΥΜΦΩΝΙΑ για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

[Δημήτρης Ελέας]

Advertisements

About d. [cells/ideas]

Born in Athens, Greece, Dimitris Eleas – Δημήτρης Ελέας is a writer, (independent researcher) and (political activist). - - - At the moment, Book in focus, work in progress (novel) The Black Birds of Warsaw.
This entry was posted in Πολιτική, Kοινωνία and tagged , , , , . Bookmark the permalink.