Μιχελογιαννάκης: «Πρώτα συμπεράσματα των εκλογών»

Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, 47,1%, είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα. Η αστοχία του εκλογικού νόμου που άφησε το Ηράκλειο μόνο με 3 εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας εκτός Βουλής τον άξιο σύντροφο Νίκο Ηγουμενίδη, ο οποίος συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ψήφων, η μη εκλογή γυναικών, το μεγάλο ποσοστό αποχής και το διπλάσιο ποσοστό των λευκών και άκυρων, σε σχέση με το 2012, η μη εκλογή βουλευτή από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, είναι τα πρώτα συμπεράσματα της εκλογικής μάχης.

Αποδείχθηκε ότι όλοι δούλεψαν. Τόσο οι υποψήφιοι, όσο οι τοπικές Οργανώσεις Μελών και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου, αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο αγώνας για την ανατροπή μόλις άρχισε.

Το υπολειπόμενο ποσοστό που μας οδήγησε στη συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει.

Τα προβλήματα του νομού είναι πολλά και πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και οι παρεμβάσεις μας, μετά από σωστή επεξεργασία, πρέπει να εισακούονται.

Οι επιλογές ατόμων σε θέσεις ευθύνης είναι σοβαρό θέμα, ώστε να διατηρήσουμε το ηθικό μας πλεονέκτημα.

Η μη υπουργοποίηση βουλευτών μας από το Ηράκλειο είναι θέμα, μιας και ολόκληρη η τριάδα είναι άξια, όπως και εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα και θα διεκδικηθεί στο μέλλον.

Η ελπίδα ήρθε.

Η ανατροπή μόλις άρχισε.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης – Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

 

Advertisements

About d. [cells/ideas]

Born in Athens, Greece, Dimitris Eleas – Δημήτρης Ελέας is a writer, (independent researcher) and (political activist). - - - At the moment, Book in focus, work in progress (novel) The Black Birds of Warsaw.
This entry was posted in Πολιτική and tagged , , , . Bookmark the permalink.